esva

Calendari de “Conferències dels Dilluns” del CGAE per als pròxims mesos

El Consell General de l’Advocacia Espanyola, en el marc de la Mesura del Pla Estratègic de l’Advocacia 2020 “Una advocacia de confiança i preparada”, ha reiniciat aquesta setmana el seu cicle de “Conferències dels dilluns”. El calendari de ponències per als pròxims mesos inclou, entre altres, aquelles Conferències que no van poder realitzar-se per la crisi de la COVID 19.
A través d’aquestes accions formatives, el CGAE espera donar resposta a les necessitats dels professionals en matèria de formació. Com ja sabeu, les Conferències tenen lloc en horari de vesprada i es pot assistir a les mateixes tant de manera presencial, sempre que la situació ho permeta, com a en línia. En el cas que voler seguir alguna de les ponències de manera online, a través de Microsot Teams, és necessari accedir a la pàgina pàgina web del Consell: www.formacionabogacia.es en la qual està habilitat un bàner amb un enllaç per a procedir a la inscripció de manera gratuïta.
A continuació, us deixem enllaç al calendari complet de les “Conferències dels Dilluns” previstes per als pròxims tres mesos: