Connecta’t al CVCA, el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats t’espera en les seues xarxes socials

En un món i una societat cada vegada més connectada i globalitzada, les Noves Tecnologies s’han convertit en una ferramenta indispensable i necessària per a empreses, persones i institucions. Este motiu va portar al Consell Valencià de Col·legis d’Advocats a prendre la determinació d’estar present en les Xarxes Socials, presència que dia a dia es referma.

La irrupció del CVCA en les xarxes socials va lentament però amb peu ferm, i la seua evolució no pot ser més positiva. La tendència a l’alça respecte al nombre de seguidors ens fa veure que, a poc a poc, cada vegada més gent s’interessa per les coses que ens preocupen, tant en Twitter, Google+, com en el canal de vídeos en Youtube.

La nostra activitat en xarxes va dirigirà va dirigida principalment als col·legiats de tots els Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana i la seua comunitat legal, però també a la societat en general. D’esta manera podem donar a conéixer tots els valencians l’activitat del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. De la mateixa manera, també donem visibilitat als servicis que oferixen els nostres col·legis a tota la societat; i, com no, es posa en valor al professional col·legiat i a este òrgan que unix a tota la comunitat de lletrats de la Comunitat Valenciana.

El CVCA disposa, a més de la seua pàgina web, de perfils en tres xarxes socials com són Twitter, Youtube i Google+. De les tres, sens dubte, destaca Twitter, no sols perquè és la que aconseguix major interacció entre usuaris i col·legiats, sinó també perquè és la que ens permet major immediatesa i interacció amb els nostres seguidors. Esta immediatesa la convertixen a més en el millor canal de notícies tant del Col·legi com de l’actualitat jurídica valenciana i nacional. Twitter, a més, està connectada directament a la web del CVCA.

En Google+ trobem, en canvi, continguts de temàtica més general. I Youtube, per la seua banda, és la plataforma audiovisual. Des del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats vos animem a interactuar amb el Col·legi a través dels tres canals de comunicació. Pots comentar, opinar, difondre els nostres missatges. Es tracta d’estar connectats per a millorar i créixer junts.