Es renova el conveni de col·laboració amb CACSA perquè els advocats/as aparquen en el Umbracle amb condicions avantatjoses

El president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Vicente Pascual, i el director general de la Ciutat dels Arts i els Cièncias, Antonio Torres, han renovat el conveni de col·laboració que garanteix l’aplicació de condicions especials en el preu de l’aparcament del Umbracle als advocats i advocades col·legiats de tota la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, les persones pertanyents als Col·legis d’Advocats integrants del CVCA (Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló, Elx, Oriola, Sueca i València) poden continuar beneficiant-se de la tarifa especial reduïda diària, ara de 3,44 euros, en horari de 8.00 a 17.00 hores, de dilluns a divendres laborables en l’aparcament del Umbracle.

L’aparcament cedit Umbracle està situat dins del complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en l’Avinguda del Professor López Piñero, número 5. Com s’ha realitzat fins al moment, els lletrats i lletrades hauran de presentar el carnet de col·legiat juntament amb el DNI del titular en el centre de control situat en el propi pàrquing, per a ser beneficiaris del descompte.

Aquest acord facilita a l’advocacia valenciana l’opció de poder aparcar el seu vehicle durant les visites a les instal·lacions de la Ciutat de la Justícia de València, podent fer front al gran problema que suposa l’aglomeració de vehicles que es produeix durant l’horari laboral i que no permet aparcar, amb la conseqüent pèrdua de temps en el dia a dia.

El conveni té una vigència d’un any, amb l’objectiu de continuar el seu prorroga en un futur per a poder continuar millorant la condicions dels professionals valencians de l’advocacia.