La Comissió de Formació del CVCA acorda les accions docents per a aquest trimestre

La Comissió de Formació del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) – integrada pels huit col·legis professionals de la Comunitat- va mantindre una trobada telemàtica en la vesprada d’ahir, en el qual es van acordar les accions previstes en matèria de formació per als pròxims mesos.
El programa aprovat contempla accions sobre diferents àrees del dret, les quals donaran principi aquest mateix mes i es prolongaran fins al pròxim 15 de novembre. En concret, les activitats formatives s’abordaran a través de cursos i jornades, que seran impartits per ponents de primer nivell, sobre matèries de l’àmbit jurídic tan d’actualitat com els delictes tecnològics; les noves tecnologies; dret laboral i dret de família; violència de gènere; estrangeria; mediació; dret penitenciari; discapacitat i incapacitació, entre altres. Totes elles s’impartiran en format online.
Les activitats, totalment gratuïtes per als col·legiats i col·legiades dels col·legis que integren el CVCA, estan subvencionades per la Generalitat Valenciana, gràcies al conveni en matèria formativa que el Consell manté amb l’organisme, i que es renova amb periodicitat anual. Així mateix, l’acord de la Comissió contempla el desenvolupament de jornades en matèria de dret foral valencià, les quals no s’impartiran necessàriament en format online, sinó que també es podran realitzar de manera presencial, sempre que les condicions sanitàries relacionades amb la COVID-19 ho permeten.
A través dels diferents canals de comunicació del CVCA s’anirà informant puntualment de cadascuna de les activitats. El termini d’inscripció per a participar en qualsevol dels cursos previstos s’obrirà juntament amb la convocatòria d’aquesta acció formativa, moment en què serà possible efectuar la inscripció online.