El Col·legi d’Advocats de Sueca celebra este divendres el Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici

L’Il·llustre Col·legi d’Advocats de Sueca tornarà a eixir al carrer aquest divendres dia 12 de juliol coincidint amb la commemoració del Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici. L’efemèride està organitzada pel Consell General de l’Advocacia Espanyola amb la finalitat de reconéixer i reivindicar el paper dels lletrats en l’assistència jurídica gratuïta.

Per a celebrar-ho, els advocats del Col·legi suecà instal·laran el mateix matí del divendres un punt d’informació davant de les portes dels jutjats. En ell donaran a conéixer als ciutadans les tasques que realitzen els lletrats en l’àmbit de la defensa gratuïta per garantir els drets dels més desfavorits.

L’acte culminarà a les 12.00 hores del migdia amb la lectura d’un manifest al costat de l’Arbre de l’Advocacia del Torn d’Ofici, en el qual continuaran reivindicant el paper indispensable dels advocats en l’assistència jurídica gratuïta.

L’Ajuntament de Sueca va dedicar l’any passat al Col·legi d’Advocats este ficus que s’alça en la mateixa Placeta del Convent, com a reconeixement al gran treball i servei social que realitzen els lletrats adscrits al Torn d’Ofici.

Així, amb aquestes accions els advocats suecans reafirmen davant la ciutadania el seu compromís amb les mesures d’igualtat de gènere, així com els serveis d’assessorament que ofereixen a immigrants, persones desplaçades i a la població privada de llibertat.

Lectura del manifest:
Divendres, 12 de juliol
12.00 del migdia
Placeta del Convent, front Edifici dels Jutjats de Sueca, al costat de l’Arbre de l’Advocacia del Torn d’Ofici