El Col·legi d’Advocats de Sueca participa en la lluita contra el càncer

Sota el lema “QUALSEVOL XICOTET GEST ÉS UNA GRAN AJUDA” divendres passat el Col·legi d’Advocats de Sueca va participar, com en anys anteriors, en la taula petitòria que les representants de la AECC d’aquesta localitat col·loquen a les portes dels jutjats.
Si bé el Col·legi sempre havia mostrat la seua cara solidària en la lluita contra el càncer, mitjançant l’aportació d’un donatiu, des de l’any 2017 es participa activament en la recaptació de fons. Tal com va manifestar el nostre Degà, s’ha de donar exemple de responsabilitat social i qualitat humana i s’han d’aprofitar aquestes oportunitats de participació en la societat en la qual vivim per a contribuir a transformar les situacions de desavantatge.
I és que amb això contribuïm a col·laborar amb aquesta Associació, bolcada en la investigació i l’atenció als pacients, l’objectiu dels quals és, amb els recursos aconseguits, poder continuar realitzant programes d’atenció i ajuda a la persona malalta i la seua família, incidir en campanyes de prevenció i detecció precoç de la malaltia i continuar finançant projectes d’investigació oncològica.
Després d’haver-se suspés l’acte previst el mes d’octubre passat, finalment va ser autoritzat divendres passat i hem d’agrair la participació de la gent perquè, un any més, la taula en la qual col·labora aquest Col·legi és la que més va recaptar de les instal·lades a la ciutat, fregant la recol·lecta obtinguda els 700 €.
Hui dia en què tot està dominat pel COVID-19 i la detenció de la seua propagació, no podem oblidar que són molts més els pacients que pateixen càncer i tant ells com els seus familiars requereixen de l’ajuda i col·laboració de tots nosaltres, d’aquests gestos solidaris que els transmeten força per a continuar lluitant.
Durant el transcurs del matí rebem la visita del vicepresident de l’Associació a la Comunitat Valenciana, Antonio Llombart, qui va agrair personalment al Degà, Jesús Muñoz Carrasquer, la col·laboració que des de fa quatre anys es ve oferint a la AECC.
L’acte va ser seguit per la televisió local, Sueca Televisió, que va entrevistar tant el Degà com al representant de la AECC a la Comunitat Valenciana i la seua presidenta local, podent veure’s les entrevistes en breu en aquesta cadena, a través d’internet.