El Col·legi d’Advocats de Sueca va celebrar el fi de l’Any Judicial

El Col·legi d’Advocats de Sueca va celebrar el passat 27 de juliol el final de l’actual any judicial. La festa, a la que van ser convocats tant els col·legiats com els altres professionals de la justícia en l’àmbit del partit judicial, es va celebrar davall el lema “S’acosta el final de l’any judicial, és hora de penjar la toga i anar-se a la platja”.

Este motiu desenfadat de trobada entre els col·legues va ser tot un èxit de participació. Un èxit que ha servit d’impuls per a la Junta de Govern, que ja té pensat institucionalitzar esta celebració cada any. Segons ha declarat el Degà, és “un goig i un honor” per a la Junta que presidix, preparar actes amb il·lusió i que la gent responga, però el que encara genera major satisfacció a la Junta és veure que la gent ho passa tan bé.

Des de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Sueca ha destacat que els mou un projecte comú: fer col·legi. Per a aconseguir este objectiu, consideren important facilitar estes reunions festives, estos moments per a compartir que després tan gratament es recorden i que ajuden a suportar el dia a dia d’esta professió.

El lloc triat va ser una gran terrassa chill out. La gespa, els divans o la música ambiental van ser un escenari ideal per a afavorir el bon ambient i la conversa entre els col·legues. El balanç d’esta primera festa de fi d’Any Judicial ha sigut molt positiu des del Col·legi d’Advocats de Sueca i ja han posat el compte arrere per a la pròxima.