El Col·legi d’Advocats d’Elx commemora la Setmana de la Mediació a la Comunitat Valenciana

En ocasió de la celebració de la setmana de la mediació a la Comunitat Valenciana l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx i el seu Centre de Mediació (CEMICAE), ha organitzat una sèrie d’activitats per a difondre i donar a conéixer la mediació.
Durant la setmana del 17-21 de Maig es posaran a la disposició de la ciutadania i dels operadors jurídics fullets informatius de la mediació i del seu centre de Mediació en l’entrada de la Ciutat de la Justícia d’Elx.
El divendres 21 de Maig el ICAE i el seu Centre de Mediacion intervindran en la Jornada “Experiències i bones pràctiques de l’ús de la mediació com a instrument de solució i gestió de conflictes” que se celebrarà en streeming en la Universitat Miguel Hernandez.
Els dies 18 i 19 de Maig s’impartirà per Luciana Cataldi (advocada, mediadora i creadora del programa Neuroser internacional) un “Taller de Comunicació no violenta i Mindfullness per a processos restauratius” dirigit advocats i mediadors com a eina clau en la resolució de conflictes.