El curs “Advocacia: cap a un nou model de Justícia” del Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici, dóna inici en el Col·legi d’Advocats d’Elx

Aquesta vesprada ha donat principi un nou curs del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA). L’activitat formativa, “Advocacia: cap a un nou model de Justícia” ha sigut organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx i inaugurat per la presidenta del CVCA, Ángela Coquillat, a qui ha donat pas el degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx, Vicente Pascual, encarregat de presentar la sessió.

La recentment nomenada presidenta de l’Advocacia valenciana ha pronunciat unes paraules d’agraïment al degà del ICAE per la seua invitació per a participar en la inauguració, al mateix temps que ha destacat la seua alegria per presentar aquesta primera acció pública -des que assumira el seu càrrec com a presidenta- a Elx, “que és d’on sóc” i que a més siga en el ICAE, “que va ser el primer Col·legi en el qual em vaig col·legiar”, ha assenyalat. Així mateix, Coquillat, ha posat en relleu l’àmplia i completa visió sobre la matèria estudiada, que proporcionarà aquest curs als assistents, en el qual participen “professors universitaris, advocacia especialitzada, magistrades, psicòlegs, membres d’associacions dedicades a la mediació, i a més no sols locals sinó de diferents províncies de la Comunitat Valenciana i de fora, amb el que l’exposició i les experiències que en cada lloc s’estan vivint fan que aquest curs o aquestes jornades siguen més enriquidores”, ha finalitzat.

Després de les paraules de la presidenta, el degà del ICAE ha donat pas a la primera jornada. La sessió s’ha centrat en abordar els diferents mètodes de resolució de conflictes. Tot això, a través de les ponències dels intervinents. La primera d’elles ha sigut impartida per la professora titular de l’Àrea del Dret Processal de la Universitat Carles III de Madrid (2007), directora del Màster Universitari en Mediació, Negociació i Resolució de Conflictes, del Màster en Justícia Criminal i vocal permanent de la Comissió Nacional de Codificació, Helena Soleto. Seguidament, ha tingut lloc la segona de les ponències, a càrrec de l’advocat especialitzat en Dret Penal i pràctica col·laborativa, formació en Mediació i Arbitratge, director del Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de Madrid i vocal de la subcomissió de Mètodes de Resolució de conflictes del CGAE, Fernando Bejerano.

Després d’aquesta primera sessió, el curs continuarà en successives jornades els pròxims dies 3, 8, 10 i 15 de juny. Pots consultar el programa complet, fent clic en l’enllaç que veuràs a continuació:

ADVOCACIA: CAP A UN NOU MODEL DE JUSTÍCIA

El Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, es pot seguir per tots els advocats i advocades de la Comunitat Valenciana via en línia.

També pots veure l’àmplia oferta formativa gratuïta, per als pròxims mesos, accedint al nostre calendari, a través del següent enllaç.

CALENDARI FORMACIÓ CVCA