El curs sobre “Discapacitat i Dret” del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici dóna inici en el Col·legi d’Advocats d’Alcoi

Aquesta setmana ha donat principi en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alcoi (ICA Alcoi) un nou curs organitzat pel CVCA, dins del seu Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, i centrat, en aquesta ocasió, en l’anàlisi de les qüestions més destacades sobre “Discapacitat i Dret”. La primera sessió en línia es va desenvolupar el dilluns 6 de setembre en horari de vesprada. A través de la ponència del doctor en Dret per la Universitat de València i professor titular de Filosofia del Dret de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, així com patró i comissari de Congressos de la Fundació Dret i Discapacitat, i director de la Càtedra de Discapacitat i Ocupabilitat TEMPE-*APSA de la UMH, Antonio Luis Martínez, es van posar sobre la taula, qüestions clau relacionades amb la matèria del curs, com el concepte de discapacitat, anotacions sobre la denominació adequada, o els Principis bàsics de la Convenció dels Drets de les persones amb discapacitat, entre altres.
Després d’aquesta primera sessió, l’activitat formativa continuarà en successives jornades al llarg del mes de setembre.
Pots veure el programa complet i fer la teua inscripció, fent clic en el següent enllaç:
Així mateix, el Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, seguirà amb el seu programa els pròxims mesos, a través d’una àmplia oferta formativa gratuïta que ja podeu consultar en el nostre calendari, el qual trobaràs en l’enllaç que us deixem continuació.