El curs sobre Dret de Menors del Cicle d’especialització per al TO del CVCA arranca en el Col·legi d’Advocats d’Orihuela

Aquesta setmana ha donat principi en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Orihuela (ICAO) un nou curs organitzat pel CVCA dins del seu Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, centrat en aquesta ocasió en l’estudi del “Dret de Menors”. La primera sessió en línia va tindre lloc el dilluns 5 de juny en horari de vesprada, i va estar moderada per la vicedegana del ICAO, Maria de la Mar García.

A través de les ponències dels lletrats de l’Administració de Justícia del Jutjat dels Menors núm. 1 i 2 d’Alacant, Pedro E. Montserrat i Amparo Alarcón, respectivament, es van analitzar qüestions clau de la matèria del curs com els aspectes processals de la LORPM, mesures judicials i responsabilitat civil; i l’executòria penal, amb especial esment a la refundició de mesures.

Després d’aquesta primera sessió del curs, l’activitat formativa continuarà en successives jornades els dies 6 i 7 de juliol.

Pots veure el programa complet, fent clic en el següent enllaç:

CURS SOBRE DRET DE MENORS

Així mateix, el Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, seguirà amb el seu programa els pròxims mesos, a través d’una àmplia oferta formativa gratuïta que ja podeu consultar en el nostre calendari, el qual trobaràs en l’enllaç que us deixem continuació.

CALENDARI FORMACIÓ CVCA