El CVCA celebrarà un acte sobre Dret Civil Valencià en el Col·legi d’Advocats d’Alcoi

L’Il·ltre. Col·legi d’Advocats d’Alcoi, al lema “2021, ANY DECISSIU PER LA RECUPERACIÓ DEL DRET CIVIL VALENCIÀ”, ha organitzat un acte de suport a la reforma constitucional per a la recuperació efectiva del Dret Civil Valencià, comptant amb la col·laboració de l´Associació de Juristes Valencians, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats i l’Ajuntament d’Alcoi. Aquest acte tindrà lloc divendres que ve, dia 6 de novembre, a les 17.15 hores, en la Sala d’actes de l’IVAM CADA ALCOI, situat al carrer Rigoberto Albors, núm. 8-3a Planta.
L’acte constarà de dues taules redones, una dedicada a la “UTILITAT DEL DRET CIVIL VALENCIÀ EN MATÈRIA DE DRET DE FAMÍLIA”, comptant amb la participació del catedràtic de Dret Civil de la Universitat d’Alacant, Francisco Javier Barceló Doménech, i el degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València, Francisco Javier Palao Gil.
La segona taula tractarà sobre “LA REFORMA CONSTITUCIONAL I EL DRET CIVIL VALENCIÀ”, participant en la mateixa la professora de Ciència Política de la Universitat Miguel Hernández, Victoria Rodríguez Blanco, i el professor de Dret Administratiu de la Universitat d’Alacant, Josep Ochoa Monzó.
L’acte íntegre serà retransmés per streaming, i podrà ser seguit accedint a l’enllaç que us deixem a continuació:
Així mateix, us deixem enllaç al programa complet de la jornada: