Els Col·legis d’Advocats es bolquen en la Setmana dels Drets Humans de la Comunitat

El Col·legi d’Advocats d’Alacant, el Col·legi d’Advocats de Castelló i el Col·legi d’Advocats de València, entre altres institucions, participen a partir de dilluns que ve en la Setmana dels Drets Humans de la Comunitat Valenciana coordinada per la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

El Dia dels Drets Humans se celebra cada 10 de desembre, coincidint amb la data en què l’Assemblea General va adoptar la Declaració Universal de Drets Humans, en 1948. Per a començar a celebrar el 70 aniversari durant l’any que ve, Nacions Unides ha llançat una campanya per a destacar la transcendència d’este document històric, que va proclamar els drets inalienables inherents a tots els essers humans, sense importar la seua raça, color, religió, sexe, idioma, opinions polítiques o d’una altra índole, origen nacional o social, propietats, lloc de naixement ni cap altra condició.

La celebració del 70 aniversari utilitza el lema “Defenguem l’equitat, la justícia i la dignitat humana” amb els hashtag #LuchaPorLosDDHH #StandUp4HumanRights.

El hashtag proposat per a la Comunitat Valenciana és: #DretsHumansGVA

Des de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Publiques s’ha organitzat la «Setmana dels drets humans», una setmana en què hi haurà actes per a la difusió, el reconeixement i la divulgació dels Drets Humans en les tres províncies de la Comunitat Valenciana, i en la que com apuntem participen diversos Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana.

Adjuntem el programa d’actes de la Setmana dels drets humans:  Triptic en valencià