II Conferència de Consells i Col·legis d’Advocats del Mediterrani

València ha sigut la ciutat triada per a celebrar la II CONFERÈNCIA DE CONSELLS I COL·LEGIS D’ADVOCATS DEL MEDITERRANI, que té com a objecte tornar a fer patent l’aposta decidida de l’Advocacia del mediterrani espanyol pel corredor Mediterrani i l’exigència de la seua immediata execució.

Estes trobades fan partícips als 32 col·legis d’advocats de l’arc mediterrani espanyol, amb la finalitat comuna de posar en valor una infraestructura que consideren bàsica també per al món de l’Advocacia.

La conferència es realitzarà en La Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de València, el divendres 27 d’octubre a les 17:30 h. i comptarà amb la presència dels representants confirmats dels Col·legis que han sigut invitats i que comprenen l’arc mediterrani, des de Girona a Cadis; a més de destacades personalitats del món empresarial, social i de la política com són: Josep Vicent Boira, Secretari Autonòmic de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Cristóbal Aguado Laza, President de l’Associació Valenciana d’Agricultors; Salvador Puigdengolas Rosas, President del Col·legi d’Enginyers Industrials de València; Daniel Matoses Climent, President de CSIFCV; Carlos Pascual de Miguel, Notari del Col·legi Notarial de València; Mari Carmen Boldó Roda, Catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat Jaume I de Castelló. La conferència és gratuïta. A continuació vos deixem l’enllaç per a realitzar la inscripció:

INSCRIPCIÓ A LA II CONFERÈNCIA DE CONSELLS I COL·LEGIS D’ADVOCATS DEL MEDITERRANI

A més, vos adjuntem el programa de la conferència:

Programa II Conferencia de Consejos y Colegios de Abogados del Mediterráneo