L’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alzira celebra la Jura de Nous Lletrats 2023

Divendres passat dia 1 de desembre el Col·legi d’Advocats d’Alzira va celebrar en el Saló de Plens de l’Excm. Ajuntament d’Alberic la Jura de nous lletrats,  Evaristo Soler diputat 3r va conduir l’acte que va ser presidit pel seu Degà Agustín Ferrer i la seua Junta de Govern, i que van estar abrigallats per diferents Autoritats com va ser la Directora General de Justícia Cristina Gil, el President del Consell Valencià de Col·legis de l’Advocacia  Vicente Pascual, la Jutge Degana d’Alzira Elisa Fort, Fiscals, Magistrats-Jutges del Partit Judicial d’Alzira, Vicedegà del Col·legi de Procuradors de València, Degans de la Comunitat Valenciana, Alcalde d’Alberic Antonio Carratalá, Forces i Cossos de Seguretat d’Estat i altres Autoritats.

           

L’acte va donar principi amb l’homenatge als Lletrats que feien 25 anys en l’exercici de la Professió entregant-los una placa al seu reconeixement durant tots aquests anys de dedicació; el company Jorge Ferrer Bartolomé dedique unes boniques paraules als seus companys de professió. A continuació  se li va fer un homenatge a Juan Vicente García actual Diputat 2n de la Junta de Govern d’aquest Il·lustre Col·legi d’Advocats, entregant-li un detall i agraint-li tota la seua labor realitzada durant tots aquests anys com a membre de la Junta i sobretot com a delegat del Torn d’Ofici ja que a partir del pròxim any deixarà de ser membre d’aquesta Junta de Govern donant pas al seu successor Eduardo Gimeno qui va prestar Jurament com a nou membre de la Junta d’aquest Il·lustre Col·legi d’Advocats.

Seguidament van jurar el càrrec davant la Constitució Espanyola els nous Lletrats incorporats a l’exercici de la professió.

El Degà del Col·legi d’Advocats va donar les gràcies a l’Alcalde de l’Excm. Ajuntament d’Alberic Antonio Carratalá per haver acollit al Col·legi en el seu Excel·lentíssim Ajuntament per a la celebració d’aquest acte tan solemne; després es va donar pas als parlaments on totes les autoritats que van parlar van tindre unes boniques paraules tant per als homenatjats, com per als Jurantes, i van enaltir el treball del diputat 2a Juan Vte. García per la seua gran labor en el Torn d’Ofici.

Font: ICA Alzira