Mújica ofereix un col·loqui en el Centre del Carme en el marc dels actes del Premi DDHH 2019

L’ex president de l’Uruguai, Pepe Mujica, ha oferit en el matí de hui un col·loqui en el Centre del Carme, com a part dels actes previstos en el marc del lliurament del Premi Drets Humans 2019, que atorga el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) i la Fundació per la Justícia (FxJ).

Durant el diàleg, moderat per Salvador Alborch, el guanyador del Premi DDHH 2019 va respondre a les preguntes dels pintegrantes de la taula, entre els quals es trobava el degà del Col·legi d’Advocats de Girona, Carles McGrath. L’auditori que es trobava abarrotat d’assistents, i fins i tot va haver-hi moltes persones que finalment no van poder accedir, a causa de l’aforament d’espai que es econtraba complet.

Prèviament al col·loqui, Mujica va visitar, acompanyat dels presidents de les entitats convocants –Antonio Esteban (CVCA) i José Mª Tomás (FxJ)- el Tribunal de les Aigües de València, on se li va donar a conéixer el funcionament i l’espai des del qual treballa la institució, que en 2008 va ser designada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.