Felio José Bauzá rep l’II Premi d’Estudis Jurídics de la RAVJL

Per segon any consecutiu, el Col·legi d’Advocats de València ha acollit l’acte de lliurament de l’II Premi d’Estudis Jurídics que convoca la Real Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació, amb seu en l’ICAV. El guardó d’aquesta segona edició ha recaigut en l’advocat i professor de Dret Administratiu, Felio José Bauzá.

La cerimònia de lliurament ha estat presidida pel degà de l’ICAV i president de la RAVJL, Rafael Bonmatí, qui ha estat acompanyat pel president del Jurat i vicepresident de la RAVJL, José Antonio Belenguer, i el secretari, Antonio Sotillo. Així mateix, també han estat presents el tinent fiscal de la Comunitat Valenciana, Gonzalo López Ebri, i membres de la Junta de Govern de l’ICAV.

Bonmati ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als assistents després de la qual cosa, ha cedit la paraula al president del Jurat i vicepresident de la RAVJL, que ha destacat en el seu discurs la “originalitat de l’enfocament” del treball premiat i l’encert en l’elecció d’un tema “de rabiosa actualitat”. A continuació, s’ha procedit a la lectura de l’acta del jurat per part del secretari de la Real Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació, Antonio Sotillo.

El guardonat d’aquesta II edició, Felio José Bauzá, ha obtingut el premi pel seu treball titulat “L’ús de la força en el Dret Administratiu”. Bauzá ha pronunciat unes paraules d’agraïment per l’elecció de la seua monografia i ha volgut “posar en valor la labor de les Acadèmies”, i en concret de la Real Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació que li ha concedit el premi.

El guardó està dotat amb un diploma acreditatiu i amb una quantia econòmica de 3.000 euros per a gaudi del premiat. Les persones participants han de ser llicenciades en Dret i comptar amb una trajectòria professional com a jurista d’almenys 5 anys, a més de presentar un treball original sobre qualsevol tema jurídic amb una extensió mínima de 50 pàgines.

Pots llegir el treball complet en el següent enllaç:

L’ÚS DE LA FORA EN EL DRET ADMINISTRATIU