El ICALI col·labora amb sis associacions a través del 0.7 del pressupost

El Col·legi d’Advocats d’Alacant (ICALI) ha fet lliurament, com cada mes de desembre, de les ajudes corresponents al 0.7 del pressupost col·legial. En aquesta oportunitat el Col·legi ha col·laborat amb les entitats: Associació de Veïns Sol d’Alacant; Avatcor; Apsa; Amunt contra el càncer; Lola busca nova imatge i l’Associació Pares Autisme Comunitat Valenciana.

En l’acte de lliurament de les subvencions han estat presents el degà del ICALI, Fernando Candela, i els membres de Junta de Govern: Ignacio Gally, Miguel Ángel Martínez, Catalina Alcázar, Alberto Díez, Carlos Frigola i Esperanza Tur; així com representants de totes les associacions.

“Com sempre hem de donar-vos les gràcies, nosaltres a vosaltres, per la gran labor que realitzeu. Amb aquesta contribució el Col·legi només pretén traslladar-vos que ens teniu i ens tindreu per al que us faça falta”, ha destacat el degà.
Amb una breu exposició cadascuna de les entitats ha detallat els projectes en els quals treballen i als quals aniran destinades les ajudes.

Associació de Veïns Sol d’Alacant. Centren el seu treball fonamentalment a acompanyar, donar assistència i ajudar els xiquets i xiquetes de les famílies amb dificultats econòmiques del barri.

Associació Pares Autisme Comunitat Valenciana. Atén de forma directa a més de 90 persones amb TEA (Trastorns d’Espectre Autista) i a les seues famílies, comptant per a això tant amb les instal·lacions del Centre Infanta Leonor com amb el treball i l’assistència dels seus professionals.

Avatcor. L’associació busca ajudar a millorar el benestar de les persones amb patologies de cor en tots els nivells, des de les cures que demanden aquest tipus de pacients fins als aspectes psicològics tant d’ells com dels seus cuidadors, entre moltes altres labors.

Apsa. L’associació desenvolupa activitats dirigides a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual o risc de presentar-la, la de les seues famílies i el seu entorn.

Amunt contra el càncer. Amb àmbit d’actuació a la Marina Alta, l’associació treballa per a ajudar els malalts oncològics i a les seues famílies. També destinen una part important de la seua activitat a accions de detecció precoç de la malaltia i la prevenció.

Lola busca nova imatge. Va començar la seua activitat a partir d’un projecte social destinat a millorar la qualitat de vida de xiquets i joves que tenen o han tingut una malaltia oncològica o una malaltia estranya. Desenvolupen la seua labor a través d’esdeveniments socials, col·laboracions amb altres entitats, xarrades i conferències i atenció individual o grupal a usuaris de l’associació.