Actes de l’ICASUECA per a celebrar el Dia Europeu de la Mediació 2018

El 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació. Esta data va ser triada en commemoració de l’aprovació del primer text legislatiu de mediació europeu: la Recomanació R (98) 1, sobre Mediació Familiar, aprovada pel Comité de Ministres del Consell d’Europa el 21 de gener de 1998.

A fi de commemorar eixe dia i contribuir a la difusió i coneixement de la mediació, divendres que ve 19 de gener de 2018, al llarg de tot el matí, i davall el lema “MEDIACIÓ, TOTS GUANYEM”, el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca, CEMICASUECA, celebrarà una jornada informativa, amb la instal·lació d’una taula a les portes de la seu dels Jutjats de Sueca, on distints mediadors d’eixe Centre informaran els que acudisquen als Jutjats i a la ciutadania en general sobre la mediació, les seues característiques i els seus avantatges.

Així mateix es procedirà al repartiment de tríptics informatius sobre la mediació, els servicis que s’oferixen des del CEMICASUECA i el mode de contactar per a disposar d’eixos servicis. A més d’això, al llarg de la setmana que ve es procedirà a la instal·lació de cartells promocionals en les seus judicials, Ajuntaments i la resta de centres socials d’interés dels municipis que conformen el partit judicial de Sueca a fi de donar a conéixer i difondre la labor dels mediadors tant als distints operadors jurídics com als ciutadans en general.