Actes especials amb motiu del 260 aniversari de l’ICAV

El Col·legi d’Advocats de València celebra enguany el seu 260 aniversari. Una data molt assenyalada que, com no podia ser d’una altra manera, el Col·legi vol celebrar amb els col·legiats i col·legiades que integren l’ICAV. Per a això, i a través de la comissió de treball creada per a l’ocasió, s’han programat una sèrie d’actes commemoratius que es duran a terme en els pròxims mesos.

El primer d’ells consistirà en una gran festa de convivència que tindrà lloc en la Masia de Xamandreu el pròxim 22 de setembre (diumenge). Una jornada lúdica pensada perquè tots els assistents (col·legiats/as, acompanyants i xiquets/as) puguen gaudir d’un dia a l’aire lliure amb diferents espais per a cadascun dels diferents col·lectius que acudisquen (xiquets/as xicotets/as, adolescents, advocats/as joves i advocats/as una mica menys joves….). En aquest sentit, s’han planificat diferents espais amb activitats de tota mena per a gaudir i passar una jornada de convivència entre companys i companyes.

Aquells col·legiats i col·legiades interessats a assistir a la jornada, tan sols han d’emplenar el formulari que us deixem a continuació. Les places són limitades, per l’aforament de l’espai, i el termini per a apuntar-se estarà obert fins a 31 de juliol. Tan sols és necessària una col·laboració de 5€ per adult i 1€ per xiquet, la destinació del qual no és sufragar despeses, sinó col·laborar amb la Fundació de l’ICAV que, com bé és sabut, atén les necessitats de companys i companyes que es troben en risc d’exclusió social.