Actes programats per al Dia de la Mediació pel CEMICAE

El dia 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la mediació, i al llarg d’aquesta setmana el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats (CEMICAE) ha programat diferents activitats dirigides a difondre i impulsar la mediació com a mètode adequat per a previndre i resoldre els conflictes així com per a donar a conéixer els serveis oferits per aquest Centre.
Dia 19 de gener de 2021:
  • A les 10.30 hores, entrevista radiofònica en Ràdio Marca a Donya María Dolores Martínez-Mena López, advocada, Presidenta de la Comissió Executiva del CEMICAE.
  • A les 17.30 tertúlia-col·loqui CEMICAE: “Solucionant situacions d’alta conflictivitat”, amb Donya Ángeles Tribaldos Rubio, mediadora, coordinadora parental i psicòloga.
Dia 20 de gener de 2021:
  • A les 12.45 hores, entrevista radiofònica en esRadio a Donya María Dolores Martínez-Mena López, advocada, Presidenta de la Comissió Executiva del CEMICAE i Don José Emigdio Guilabert Aznar, advocat, Vocal de la Comissió Executiva del CEMICAE.
  • A les 17.30 hores: Taula redona a celebrar a través de la plataforma TEAMS, sota el títol “Nova normalitat, nova societat, feia un nou model de justícia”. En la mateixa comptarem amb la presència de l’Il·lm. Sr. Don José García Añón, Director General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana, la Il·lma. Sra. Doña María José Boix Fluxá, Jutgessa Degana d’Elx, la Il·lma. Sra. Doña Virgínia Miranzo Gambín, Jutgessa del Jutjat Primera Instància número Sis d’Elx, Don Joan Antonio Rodríguez Rodríguez, President de la Subcomissió de Mètodes Alternatius de Resolució de Conflictes del CGAE, Don Francisco Javier Juan Rico, Notario a Crevillent, Donya Sara Gónzalez Sánchez Vicedecana de Dret, Empresa i Màrqueting del CEU Elx, Donya Olga Fuentes Soriano Directora del Màster de l’Advocacia de la UMH.
Dia 21 de gener de 2021:
  • A les 10.00 hores, entrevista radiofònica en el programa “Ara com ara” de Ràdio Elx Cadena Ser a Donya María Dolores Martínez-Mena López, advocada, Presidenta de la Comissió Executiva del CEMICAE i Don Francisco José Argilés Pérez, Advocat, Secretari de Comissió Executiva del CEMICAE.