Agenda ja els cursos del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici que es reprendran al setembre

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats reprendrà al setembre la sèrie de cursos del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel propi CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

Deixa buit en la teua agenda per a formar-te aquest mes de setembre i inscriu-te en les següents formacions:

Tres jornades presencials (Il·lustre Col·legi d’Advocats de València) o per Streaming dirigides a qualsevol advocat/da de la Comunitat Valenciana adscrit o no al Torn d’Ofici en les quals s’abordarà l’assistència als menors víctimes de violència de qualsevol tipus.

En la primera jornada es tractarà la violència de gènere amb ponents de primer nivell com a Socorro Zaragoza, Fiscal de la Secció de Violència sobre la Dona, del Jurat i Delegada de Protecció de Víctimes; Antonio Gastaldi, Fiscal de l’Audiència Provincial de València i Jorge Cardona, Catedràtic de Drets Humans de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Al llarg de la segona s’abordarà la violència escolar i familiar amb Eva Gil, Lletrada especialitzada en violència de gènere i menors; César Chaves, Lletrat especialitzat en Dret Penal del Menor i Professor associat de Dret penal, Universitat de València i Mª Dolores Hernández, Magistrada en comissió de serveis de l’Audiència Nacional.

I en l’última, la temàtica serà la violència exercida sobre els menors competència de la jurisdicció de menors i serà a càrrec de Juan Molpeceres, Lletrat especialitzat Dret Penal del Menor; Consuelo Benavente, Degana de la Secció de Menors de l’Audiència Provincial de València i Adoración, Psicòloga Mediadora de l’Equip Tècnic de Fiscalia de menors de València.

 

Dues jornades presencials (Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx) o per Streaming dirigides a qualsevol advocat de la Comunitat Valenciana adscrit o no al Torn d’Ofici.

La primera d’elles tractarà sobre les “Novetats jurisprudencials en l’àmbit del règim general i en l’àmbit del règim de ciutadans de la UE i els seus familiars”, amb Salvador Bellmont, Magistrat titular del Jutjat contenciós administratiu núm. 1 d’Alacant.

I el segon dia el ponent José Mª Magán, Magistrat titular del Jutjat contenciós administratiu núm. 3 d’Alacant abordarà les “Novetats jurisprudencials en l’àmbit del dret sancionador”, mentre que Raquel Catalá, Magistrada jutgessa titular del Jutjat contenciós administratiu núm. 29 de Madrid presentarà les “Novetats jurisprudencials en matèria del dret d’asil i protecció subsidiària”.

Fins que arribe el mes de setembre, recorda que pots visionar els enregistraments de manera oberta i gratuïta dels cursos anteriors punt en el canal de YouTube del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats com en la pròpia pàgina del CVCA en aquest enllaç.