Apunta’t a la gran cita de la jove advocacia: II Congrés de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV) acollirà els pròxims 31 de maig i 1 de juny la segona edició del Congrés de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove, organitzat per les Agrupacions de Joves Advocats de València, Castelló, Alacant, Alcoi, Sueca, Alzira i Elx. La trobada, que enguany es presenta sota el títol “L’advocacia jove davant la violència de gènere. Problemes i solucions” acostarà al llarg de dos dies, i a través de diferents ponències, la perspectiva de gènere en l’àmbit judicial.

El Congrés donarà començament a les 19 hores del divendres amb la benvinguda i respectiva obertura. L’acte inaugural comptarà amb la presència de membres de la Junta de Govern de l’ICAV i així mateix, estarà present Sandra Moreno Navarro com a presidenta de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove, i dels President/as de totes les Agrupacions que conformen la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove.

Entre els ponents convidats a aquesta important cita, destaquen Enrique Ortolá Icardo i Florencio Esquerre Calpe, jutge titular del Jutjat penal núm. 2 de València i jutge titular del Jutjat de Menors núm. 3 de València, respectivament, Consuelo Benavente Palop, fiscal delegada de la secció de Menors de la Fiscalia Provincial de València i Rosa María Guiralt Martínez, fiscal delegada de Violència sobre la Dona en la Fiscalia Provincial de València, entre altres.

Per a tots aquells que estiguen interessats a assistir al Congrés poden realitzar la seua inscripció a través de la pàgina web de l’ICAV www.icav.es fins al dia 27 de maig a les 14 hores. L’assistència té un cost de 60 euros. Pots consultar el programat complet del Congrés fent clic en el següent enllaç:

CONGRÉS FEDERACIÓ VALENCIANA AJAV