Arranca el Cicle de Conferències de la RAVJL 2020

Un any més, la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació (RAVJL) organitza el seu tradicional Cicle de Conferències que, de nou, reunirà a València a ponents i conferenciants de renom durant els pròxims mesos. El Cicle donarà principi el pròxim 23 de març amb la conferència inaugural que es presenta sota el títol “L’Eutanàsia: qüestions ètiques i jurídiques”.
El programa d’aquesta edició està compost per cinc ponències que es desenvoluparan entre el 23 de març i el 29 d’octubre de 2020, totes elles en la sala d’actes del Col·legi d’Advocats de València, on se situa la seu de l’Acadèmia. En cadascuna de les sessions previstes es tractaran temes d’actualitat jurídica com són “L’error judicial. La responsabilitat patrimonial i criteris de quantificació del mal”, “L’última jurisprudència en matèria de danys, referència als danys en les relacions familiars”, “La politització de la justícia o “La independència judicial des del punt de vista del TJUE i del Dret de la UE”.
La sessió inaugural tindrà lloc el pròxim 23 de març a partir de les 19 hores en la sala d’actes de l’ICAV. La ponència sobre “L’Eutanàsia: qüestions ètiques i jurídiques” serà a càrrec del catedràtic de Filosofia Moral de la Universitat de València i director de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo a València, Agustín Domingo Moratalla.
Les jornades són totalment gratuïtes i les inscripcions per a participar es poden efectuar online a través de la pàgina web del col·legi www.icav.es, accedint a l’apartat Oferta Formativa. El termini de matriculació per a l’acte d’obertura es mantindrà obert fins al mateix dia 23 o fins que es cobrisquen el total de places disposades per a la sessió.
Consulta el programa complet de ponències fent clic en el següent enllaç: