Brillant conferencia de D. Enrique Alonso

En la vesprada d’ahir el conseller d’Estat, Excm. Sr. D. Enrique Alonso García, va impartir la sexta de les conferències gratuïtes organitzades per a enguany pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

Davant d’uns huitanta Advocats assistents, en una exposició d’hora i mitja, va explicar els orígens de l’elevat nombre de desnonaments que hi ha en l’actualitat, així com la seua persistència en data de hui. Va desgranar les mesures econòmiques que s’havien adoptat tant a Espanya, com a Europa i Estats Units per a, tot seguit, donar una exhaustiva relació de les innumerables normes tot seguit, donar una exhaustiva relaciemos el resultat de l’estifical, la qual cosa constituïx una prova evident de què, aplicables a Espanya en relació a esta matèria.

Este Consell agraïx molt sincerament al Sr. Alonso la seua participació en la conferència i la brillantor de la mateixa, que pot tornar-se a veure en la web d’este Consell, així com que ens permetera accedir a la documentació exposada durant la presentació, que està accessible polsant este enllaç.