Calendari de “Conferències dels Dilluns” del CGAE per al segon trimestre de 2021

El Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE) continua amb les seues activitats de formació dins del programa de les “Conferències dels Dilluns”. El calendari de ponències per als pròxims mesos ja està disponible i es pot visualitzar en l’enllaç que trobaràs al final de la notícia. Com és habitual, les conferències tenen lloc en horari de vesprada i són retransmeses de manera en línia. Segons informen des del CGAE, l’assistència presencial s’anirà desenvolupant, en funció de l’evolució de la situació sanitària.
A través d’aquestes accions, el CGAE espera donar resposta a les necessitats dels professionals en matèria de formació. En el cas que voler seguir alguna de les ponències de manera en línia a través de Microsot Teams, és necessari accedir a la pàgina web del Consell: www.formacionabogacia.es en la qual està habilita un bàner de cadascuna de les conferències amb un enllaç per a procedir a la inscripció de manera gratuïta.
A continuació, us deixem enllaç al calendari complet de les “Conferències dels Dilluns” previstes per als pròxims tres mesos: