Castelló alberga l’I Congrés de l’Advocacia Jove Valenciana

La Federació Valenciana de l’Advocacia Jove a través dels membres de les Agrupacions de Jóvens Advocats d’Alzira, Alcoi, Sueca, Elx, Alacant, València i Castelló, celebraran hui i demà, 4 i 5 de maig de 2018, a Castelló l’I CONGRÉS DE L’ADVOCACIA JOVE VALENCIANA, el qual versarà sobre Dret bancari des del punt de vista del consumidor.

Tomás Brea, president de la Federació, ha ressaltat el nou impuls que des d’AJA  s’ha donat a la Federació Valenciana d’Advocacia Jove. «La Advocacia jove valenciana estava un poc paralitzada. Ara pretenem traslladar els companys que tornem a estar en marxa i que ens tenen al seu costat per al que necesiten», explica Brea.

Per tant, la ciutat de Castelló, acollirà hui i demà, un esdeveniment en què s’ha treballat amb molt cura i dedicació. Durant dos dies, l’advocacia jove de la Comunitat Valenciana participarà en diversos actes i una gran varietat de ponències. Un Congrés que comptarà amb el tema central basat en el dret bancari des del punt de vista del consumidor.

Si donem un repàs a l’agenda del congrés, es podrien destacar la ponència en què s’abordarà qüestions pràctiques d’actualitat en els pleits bancaris, a càrrec de Francisco José Soriano, magistrat de l’Audiència d’Alacant, o les novetats de la reforma hipotecària en relació amb la defensa dels consumidors, per José Antonio Marco, president de l’Audiència de Castelló.

També estarà present este Consell per mitjà del nostre president Juan José Tortajada, que té prevista la seua assistència a este I Congrés de la Federació Valenciana de l’Advocacia Jove.

A continuació vos adjuntem l’agenda de l’esdeveniment que com diem reunirà a Castelló a l’advocacia de la Comunitat Valenciana en què serà el seu primer congrés.