Continua el Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici amb el curs “Segona oportunitat concurse persona física, empresari i no empresari”

Continúa el Ciclo de Especialización del Turno de Oficio con el curso “Segunda oportunidad concurso persona física, empresario y no empresario”

La segona formació del Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici d’enguany, abordarà la “Segona oportunitat concurse persona física, empresari i no empresari” i serà organitzat pel ICA Elx juntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. El curs començarà el pròxim 8 de maig i es continuarà impartint els dies 15 i 22 de maig.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés/formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Cal destacar a més que a aquestes formacions es pot inscriure qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà tant en format en línia com presencial (en la Sala d’actes del ICAE) en horari de 17 a 20h.

La primera jornada del dia 8 serà inaugurada pel degà del *ICAE, Diego García, qui donarà pas als ponents que tant en la primera jornada com en les següents seran magistrats dels Jutjats mercantils de la Comunitat Valenciana. Grans experts en la matèria que posaran sobre la taula les claus per a aprofundir en la matèria del curs en qüestió.

Així mateix, pots consultar el programa complet per a conéixer a cadascun dels ponents i la matèria que tractaran ací:

Programa Complet

El CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció en Línia

La inscripció presencial serà fins al 4 de maig. Pots accedir al formulari d’inscripció ací:

Inscripció Presencial