Continua el cicle d’especialització del Torn d’Ofici amb l’especialització en “Dret d’Estrangeria”

El pròxim 13 de maig donarà principi un nou curs emmarcat en el Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici, en aquesta ocasió, sota el títol “Especialització jurídica en Dret d’Estrangeria”. La formació tindrà lloc els dies 13, 20 i 27 de maig, i serà organitzada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV) conjuntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés i formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Però, volem recordar que l’accés a aquestes formacions es troba obert a qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà tant de manera presencial, en la Sala d’actes de l’ICAV, com en  format en línia en horari de 16 a 20:00h els tres dies que comprendran el curs.

Al llarg de les tres jornades del curs, diversos lletrats i lletrades experts en la matèria, analitzaran el dret administratiu sancionador en matèria d’estrangeria, tant en via administrativa com en seu judicial, així com el coneixement del procediment d’asil i protecció internacional. També s’abordarà el coneixement dels diferents tipus de situacions d’estada i residència dels ciutadans estrangers a Espanya.

Es recorda, a més, que el CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció presencial serà fins al 13 de maig, i l’en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció Presencial

Inscripció En línia

Si vols consultar el programa complet del curs pots fer-lo en aquest enllaç:

Programa Complet