Continua el cicle d’especialització del Torn d’Ofici amb l’especialització en “Dret d’Estrangeria”

Aquest mes d’octubre donarà principi un nou curs emmarcat en el Cicle d’Especialització del Torn d’Ofici, en aquesta ocasió, sota el títol “Especialització en Dret d’Estrangeria”. La formació tindrà lloc els dies 11, 16 i 30 d’octubre, i serà organitzada per l’Il·lustre Col·legi Provincial de l’Advocacia d’Alacant (ICALI) conjuntament amb el Consell Valencià de Col·legis d’Advocats.

Aquesta acció formativa s’emmarca en els cursos gratuïts d’accés i formació contínua per al torn d’ofici i l’assistència jurídica gratuïta, subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Però, volem recordar que l’accés a aquestes formacions es troba obert a qualsevol advocat/a de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

El curs s’impartirà en format en línia en horari de 16 a 21:15h els tres dies que comprendran el curs.

Al llarg de les tres jornades del curs, diversos lletrats i lletrades experts en la matèria, abordaran assumptes com la regularització d’estrangers a Espanya per vies extraordinàries, les autoritzacions de residència no lucratives, el règim sancionador estrangeria-penal o la gestió del Torn d’Ofici en estrangeria, entre molts altres.

Es recorda, a més, que el CVCA expedirà un diploma d’assistència als qui hagen assistit almenys al 80% de les hores impartides. Posteriorment, els vídeos seran pujats a la web del Consell, podent ser visionats per qualsevol lletrat, inscrit o no prèviament en el curs.

La inscripció en línia (limitada a 3000 assistents acceptats per ordre d’inscripció) estarà oberta fins a dues hores abans del començament del curs. Pots accedir a ella ací:

Inscripció En línia

Si vols consultar el programa complet del curs pots fer-lo en aquest enllaç:

Programa Complet