Continua oberta la convocatòria del Premi d’Estudis Jurídics 2020 de la RAVJL

Un any més, la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació (RAVJL) ha posat en marxa la convocatòria de la IV Edició del Premi d’Estudis Jurídics RAVJL 2020, després d’haver sigut acordat en sessió de Junta de Govern reunida de manera telemàtica el passat 6 de maig. Aquest prestigiós reconeixement, que s’entrega per quart any consecutiu, premia obres o treballs jurídics sobre matèries generals o temes monogràfics determinats, i està compost per un Diploma acreditatiu i una dotació econòmica de 3000 euros.
En aquest sentit i d’acord amb les bases, poden participar i optar a alçar-se amb el guardó, les persones llicenciades o graduades en Dret que compten amb una trajectòria professional com a jurista d’almenys 5 anys, i que presenten una monografia original inèdita sobre qualsevol tema jurídic, amb una extensió mínima de 50 pàgines, abans del 31 d’octubre de 2020. A més, els candidats hauran de presentar el seu Curriculum vitae, així com una instància escrita de pròpia mà en la qual se sol·licite la concessió del Premi i s’expressen els motius pels quals creu que ha de concedir-se-li.
El Jurat d’aquesta edició estarà integrat per quatre membres, entre ells el secretari de la RAVJL, Antonio Sotillo, que serà el secretari del Jurat, el qual serà presidit per l’acadèmic Miguel Guillot, per delegació de la presidenta de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació. Així mateix, formaran part d’aquest tribunal, com a vocals, els també acadèmics Mª José Santacruz i Francisco De Paula Blasco.
Les candidatures s’han de dirigir per correu certificat a la Plaça Tetuan, núm. 16, de València (46003), on es troba la seu de la RAVJL, o per correu electrònic a registro@icav.es , acompanyant còpia de la monografia en suport digital.
Pots consultar les bases de la convocatòria del Premi en la pàgina web de l’Acadèmia, o fent clic en l’enllaç que us deixem a continuació: