El CGAE analitza les dades sobre l’assistència a dones víctimes de delicte durant el període de confinament

L’objecte de l’última reunió de la subcomissió de violència de gènere del Consell General de l’Advocacia Espanyola ha tingut com a objecte l’anàlisi de les dades enviades pels Col·legis de l’Advocacia sobre l’assistència a dones víctimes de delicte durant el període de confinament.

En la dita reunió, ha participat Paloma Cascales com a representant del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats. I entre altres assumptes relacionats amb el tema central mencionat anteriorment, s’ha revisat l’Informe del President de la Subcomissió de Violència sobre la Dona del CGAE i també degà del Col·legi d’Advocats de Lleó, Fernando Rodríguez Santocildes. També s’ha tractat el conveni entre el Ministeri d’Assumptes Exteriors i el CGAE sobre assessorament a dones espanyoles víctimes de violència de gènere en l’estranger.

VIII Jornades d’Advocats i Advocades de Violència de Gènere

En la reunió s’ha tractat el programa de les VIII Jornades d’Advocats i Advocades de Violència de Gènere que se celebraran de forma telemàtica al setembre. La representant del CVCA, Paloma Cascales, serà integrant del grup de treball que s’encarregarà d’organitzar estes jornades, un any més.