El CGAE posa en marxa un apartat web especial amb tota la informació relacionada amb el “coronavirus” que afecta l’àmbit de la Justícia

Amb l’ànim de facilitar la millor i més actual informació de tot el relacionat amb la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el portal de serveis del Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE) ha posat en marxa hui una pàgina especial que centralitza tota la informació relacionada amb les conseqüències del “coronavirus” en el món de la Justícia, i en particular en el que afecta els Col·legis de l’Advocacia.
A més de tota la informació, la pàgina conté recomanacions i accés directe a sessions formatives en vídeo, lectures actuals per a la conjuntura en què ens trobem i l’oferta de la biblioteca digital.
El COVID-19 afecta a l’exercici professional en la defensa de la ciutadania i a la situació econòmica dels despatxos. En aquest sentit, a través d’aquest apartat especial s’ofereix tota la normativa publicada en l’Estat d’Alarma; ajornament d’impostos i accés a cobertures socials; mesures adoptades pels 83 Col·legis de l’Advocacia; eines imprescindibles per al teletreball; formació continuada online, etc. I tot a l’abast d’un sol clic. Us deixem l’enllaç directe a la pàgina, a continuació: