El CGAE prepara una jornada per a abordar ‘l’Advocacia en igualtat’

El Consell General de l’Advocacia Espanyola ha organitzat una Jornada sobre ‘ l’Advocacia en Igualtat ‘. Es tracta de la primera proposta duta a terme pel Grup de Treball constituït el passat març per a incrementar la formació dels professionals de l’Advocacia en la perspectiva de gènere.

La Jornada se celebrarà el pròxim 9 de maig en la seu del Consell General de l’Advocacia Espanyola. L’organització de la societat, el llenguatge de la igualtat, la igualtat en la Justícia, els efectes de la Llei d’Igualtat i les mesures que poden adoptar els Col·legis, seran, entre altres, alguns dels temes a tractar al llarg d’esta sessió.

La Jornada sobre ‘Abogacía en igualdad’ comptarà amb ponents de referència com el forense Miguel Lorente; la presidenta de l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues AMIT, Flora de Pablo; la professora de Sociologia de Gènere de la Universitat de A Corunya, Rosa Cobo; els periodistes Alex Grijelmo, María Peral i Marta Pastor; el magistrat José Fernando Lousada; la fiscal Teresa Peramato; el sociòleg de Metroscopia Francisco Llits; el professor de Dret Constitucional de la Universitat de Còrdova, Octavio Salazar i la presidenta de la Comissió d’Igualtat d’ICA Oviedo, María Marín.

Les persones interessades en assistir a la jornada poden enviar un correu a mar.hedo@abogacia.es