El curs sobre segona oportunitat del Cicle d’especialització per al TO del CVCA arranca en el Col·legi d’Advocats de Castelló

Dimarts passat 5 de maig, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló va acollir la primera de les jornades previstes en el programa per al curs sobre “Segona oportunitat per a les persones físiques i beneficiaris de Justícia Gratuïta”, organitzat pel CVCA dins del seu Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici. La sessió en línia va ser inaugurada pel president del Consell Valencià, Agustín Ferrer.
Després de les paraules del president, va donar principi la jornada amb la primera ponència centrada en el “Acord extrajudicial de pagaments i els seus límits en la Justícia Gratuïta”, a càrrec de la catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat Jaume I de Castelló, Carmen Boldó. Seguidament, es van abordar aquelles qüestions relatives al “Acord extrajudicial de pagaments i el Registre Mercantil”, en una conferència impartida per la registradora mercantil de Castelló i del Registre de Béns Mobles, Rosa Navarro.
Aquesta primera sessió del curs va finalitzar amb una ponència de l’advocat-mediador i membre de la Comissió Executiva del CEMICAE, Francisco Argilés, sobre la “La mediació concursal en el nou text de la Llei: Intervenció i sol·licitud de mediador: problemàtica en la designació del Mediador Concursal; la figura del mediador concursal dins del concurs consecutiu”.
Després d’aquesta primera sessió del curs, el curs continuarà en successives jornades els pròxims dies 12, 19, 25 i 27 de maig. Pots veure el programa complet, fent clic en el següent enllaç:
Així mateix, el Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel CVCA i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, seguirà amb el seu programa els pròxims mesos, a través d’una àmplia oferta formativa gratuïta que ja podeu consultar en el nostre calendari, el qual trobaràs en l’enllaç que us deixem continuació.