El CVCA aborda les actuacions en la guàrdia i el càlcul de penes en un nou curs d’especialització per al TO celebrat en l’ICAV

El Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats continua amb el seu programa d’activitats formatives. Aquesta setmana ha finalitzat el curs sobre “Actuacions en la guàrdia. Càlcul de penes en judicis ràpids. Procediments abreujats i sumari”, que ha tingut lloc en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València.
Les sessions que han format aquest curs, de caràcter eminentment pràctic i íntegrament basades en casos concrets reals, han estat centrades en les ponències del fiscal adscrit a l’Audiència Provincial de València, Alfonso Villalonga. En aquest sentit, al llarg de les dues jornades, Villalonga ha analitzat la determinació la pena en qualsevol supòsit: Sumari, Procediment Abreujat i, especialment, atesa la immediatesa que es dóna en les guàrdies i en els Judicis Ràpids.
Els enregistraments de tots els cursos del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici estan disponibles en la nostra pàgina web, així com en el canal de Youtube del CVCA. Pots accedir directament als vídeos a través de l’enllaç que us deixem a continuació: