El CVCA anima a l’advocacia valenciana a assistir a les concentracions a les diferents seus judicials el 28 de juny, per la reactivació de la justícia

  • Les successives vagues tenen paralitzat el servei públic de justícia en la majoria dels òrgans jurisdiccionals.
  • L’Advocacia convoca concentracions davant els jutjats de tota Espanya perquè es reactive la Justícia després de mesos de vagues.
  • Advocats i advocades es concentraran el 28 de juny davant els principals edificis judicials per a reclamar una intervenció decidida dels poders públics.

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats convoca a tots aquells col·legiats i col·legiades dels huit col·legis de la Comunitat Valenciana a assistir a la concentració prevista per al pròxim 28 de juny a les 12 hores a les diferents seus judicials de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera s’uneix a la convocatòria general llançada pel Consell General de l’Advocacia Espanyola per a realitzar concentracions aqueix dia davant les principals seus judicials de les diferents províncies amb l’objectiu de mostrar la seua enorme preocupació per quatre mesos consecutius de paralització de jutjats i tribunals al nostre país.

La mobilització es va decidir en la sessió plenària del Consell General celebrada divendres passat dia 16, en la qual es va acordar l’inici d’una sèrie d’accions perquè s’aconseguisca un acord que reactive de manera immediata el servei públic de justícia.