El CVCA celebra el seu primer ple després del trasllat a la nova seu

En la vesprada de hui, el ple del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), encapçalat pel president, Antonio Esteban, s’ha reunit en les instal·lacions de la nova seu del Consell, situada al Carrer General Tobar, després del trasllat que va tindre lloc el mes de juliol passat a causa de les obres de remodelació que s’estan realitzant en el Palau de Justícia de València.
Durant la sessió plenària, els membres de la Comissió Permanent acompanyats dels consellers i conselleres de la institució han tractat els punts de l’ordre del dia. Una reunió en la qual s’ha parlat, entre altres matèries, de les gestions relatives al Torn d’Ofici i l’Assistència Jurídica Gratuïta, i s’han resolt un total de 104 recursos d’alçada, un expedient d’informació prèvia, un recurs de reposició i un expedient de queixa. Tots ells plantejats davant el Consell autonòmic de l’advocacia.
El CVCA continua amb la seua labor de defensa de l’advocacia valenciana, en representació dels huit col·legis d’advocats de la Comunitat. La pròxima sessió del ple tindrà lloc el mes de desembre.