El CVCA celebra l’últim ple de l’any i aprova els pressupostos per a 2020

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats va celebrar en la vesprada d’ahir el seu últim ple abans de finalitzar l’any, en el qual va tindre lloc l’aprovació dels Pressupostos que regiran pròxima anualitat de la institució. Uns pressupostos amb els quals el CVCA pretén continuar amb la seua labor de servei i defensa dels qui formen tots els Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana, un total de huit, així com a la ciutadania. Abans de la celebració de ple també es va reunir la Comissió permanent del Consell, totes dues trobades en la seu de l’entitat.

Els Pressupostos acordats per a l’any 2020 mantenen les partides destinades a Formació i Torn d’Ofici que es van acordar l’any passat, per tractar-se precisament de dos dels pilars en els quals el CVCA ha centrat la seua lluita per a la defensa de l’advocacia valenciana, havent aconseguit acords importants per als col·legiats en els últims anys.

Així mateix, es va aprovar la renovació del Conveni de Col·laboració que el Consell manté amb la Generalitat, a través de la Conselleria de Justícia, per a la concessió i gestió de la subvenció destinada a la indemnització de les actuacions corresponents a assistència jurídica gratuïta, accés a la justícia, representació per advocats del Torn d’Ofici i assistència lletrada al detingut o pres, així com el funcionament dels serveis d’orientació jurídica (SOJ) i formació per al pròxim exercici de 2020.

El president del Consell, Antonio Esteban, acompanyat pel tresorer de l’entitat, Jesús Muñoz, i el secretari, José Soriano, va agrair la seua presència a tots els membres del ple que es van desplaçar des de diferents punts de la Comunitat, i entre els quals es trobaven els vocals i consellers que el formen, en representació dels huit col·legis de l’advocacia valenciana.