El CVCA entrega la Medalla al mèrit en l’Advocacia de la Comunitat Valenciana a l’AJV

L’Associació de Juristes Valencians va rebre ahir en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, la Medalla al Mèrit de l’Advocacia de la Comunitat Valenciana. Un reconeixement que li ve donat pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, la institució que representa a l’Advocacia de la Comunitat Valenciana.

L’acte va ser presidit pel President del CVCA, Juan José Tortajada; el Secretari del CVCA i de l’ICAV, José Soriano; el degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló, Antonio Esteban; el Tresorer del CVCA i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca, Jesús Muñoz i el degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alcoi, Ricardo de l’Encarnación.

Durant el seu discurs, el Secretari del CVCA, va llegir l’acta del ple en què es va concedir tal honor a l’AJV i va fer un recorregut per la història de l’Associació nascuda en 2014 amb la voluntat de oferir resposta jurídica a les inquietuds socials dels valencians, reivindicant com a instrument per a això el ple exercici de la competència per a legislar sobre dret civil valencia;, tal com expressa el seu manifest fundacional. José Soriano va acabar la seua intervenció felicitant a la l’AJV per rebre la Medalla al mèrit en l’Advocacia de la Comunitat Valenciana.

A continuació, el President del CVCA va fer entrega de la medalla al President de l’AJV, José Ramón Xirivella. A continuació el President de l’AJV, va oferir un discurs en què va agrair el suport del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats per a continuar lluitant per la unitat en defensa de l’autogovern”

El President del CVCA, Juan José Tortajada, va finalitzar l’acte agraint també el treball de l’AJV, entre altres coses perquè el treball que esta fent esta associació realitza una labor extraordinària, que tal vegada li haguera correspost realitzar al CVCA” va assegurar.

A l’acte van assistir també el Secretari Autonòmic de Justícia, Ferran Puchades; Begoña Longás, degana de l’Il·lustre Col·legi de Registradors de València; consellers i exsecretaris del CVCA; diputats de la Junta de Govern de l’ICAV; els diputats en el Congrés dels Diputats Juan Vicente Pérez i Enric Bataller; el Senador de Compromís, Jordi Navarrete; els diputats de les Corts Valencianes, Mª José Ferrer San-Segundo i José Ramón Calp; els alcaldes de Vinaròs i Pinedo i el Secretari General Consell Jurídica Consultiu de la CV, Joan Tamarit, entre altres.