El CVCA nomena al seu nou president i relleva en el càrrec als seus consellers i conselleres en 2019

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) ha renovat al llarg de 2019 gran part de membres de la seua Comissió Permanent, així com dels consellers i conselleres que conformen la institució. En aquest sentit, s’ha rellevat el càrrec a l’antic president de la corporació, Juan José Tortajada, succeït pel nou president, Antonio Esteban, fins llavors degà del Col·legi d’Advocats de Castelló. Esteban va prendre possessió del seu càrrec en una cerimònia celebrada el mes de febrer passat en la seu del Col·legi d’Advocats d’Oriola.

En nou president del CVCA compta amb una llarga trajectòria en l’exercici de l’advocacia i ha estat en els últims anys al capdavant del Col·legi d’Advocats de Castelló, càrrec que li va portar a ser conseller de la institució que ara presideix.

Uns mesos després, va ser el torn de rellevar als antics consellers i conselleres. Per a això es va celebrar un acte celebrat en la qual fora la seu del CVCA fins al mes de juliol, situada en l’edifici del Palau de Justícia de València, que ara està sent rehabilitat. En aquest, van prendre possessió del seu càrrec els nous consellers i conselleres, entre els quals es troben la representant del Col·legi d’Advocats d’Alcoi, Samantha Navarro, Encarnación Martínez-Tortillol per part de ICA Alacant; Bernardo Palomares i Manuel Mata, en representació de ICA Alzira i ICA Castelló, respectivament, i Rosana Poveda, del Col·legi d’Advocats de Eleche, els qui van recollir la medalla medalla que els acredita com a consellers. Finalment van ser les conselleres entrants de l’ICAV, les últimes a prometre o jurar el seu càrrec: Ester Sanchís, Concepción Cortés, Ángela Coquillat, i Auxiliadora Borja.

Durant la cerimònia, també es va entregar una placa commemorativa als consellers sortints Pilar Colomer, Ángela Coquillat, Rafael Guía i Rafael Bonmatí, del Col·legi d’Advocats de València, també als representants del Col·legi d’Advocats d’Alacant, els consellers sortints Gabriel Fillol i Rosa Milleiro; Antonio Llacer, del Col·legi d’Advocats d’Alzira, i Mª Dolores García i Vitorino Villagrasa, del Col·legi d’Advocats de Castelló. En representació de ICA Elx va pujar a l’estrada Luis Antón Cano i Manuel Ramón Rives ho va fer en nom del Col·legi d’Advocats d’Oriola.