El CVCA nomena als nous consellers i conselleres en l’últim Ple telemàtic de l’any

El Consell Valencià de Col·legis d’Advocats va celebrar en la vesprada d’ahir el seu últim ple abans de finalitzar el 2020. Una reunió online -precedit per la Comissió permanent de la institució- que va ser conduïda pel president del Consell, Agustín Ferrer, i en la qual es va procedir a nomenar als nous consellers i conselleres de la institució. En aquest sentit, s’han incorporat al CVCA, el nou secretari de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, Francisco Ferrer –com a secretari del Consell-, la recentment elegida tresorera del mateix Col·legi, Victoria Cabezos, i el també diputat 9é de la Junta de Govern de l’ICAV, Josep Juliá Pascual -com a consellers-.
El relleu als càrrecs dels nous consellers es produeix després de les eleccions celebrades per a la renovació parcial de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, celebrades el passat 19 d’octubre, i en les quals van resultar triats Ferrer i Cabezos, com a secretari i tresorera de l’ICAV, respectivament. D’aquesta manera, els nous consellers i conselleres s’incorporen a la institució al costat dels quals ja formaven part de la mateixa en representació de cadascun dels huit Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana que formen el Consell.
Durant la trobada també va tindre lloc l’aprovació dels Pressupostos del pròxim any, amb els quals el CVCA pretén continuar amb la seua labor de servei i defensa dels qui formen tots els Col·legis d’Advocats de la Comunitat Valenciana, així com de la ciutadania. El Ple va comptar amb la presència de tots els consellers i conselleres de la institució, així com dels degans de cadascun dels Col·legis de la Comunitat Valenciana, que formen el Consell.