El CVCA present en l’acte d’Obertura de l’Any Judicial 2022-2023

L’Any Judicial 2022-2023 en la Comunitat ha començat, com és habitual, amb un acte solemne del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Presidit per Pilar de l’Oliva, presidenta del TSJCV, l’acte ha comptat amb la presència dels màxims representants polítics, de les forces armades i dels diferents operadors jurídics, com ha sigut el cas de la presidenta del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats, Ángela Coquillat, la degana del Col·legi d’Advocats de València, Auxiliadora Borja i el degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sueca, Jesús Muñoz.

 

 

Durant l’esdeveniment, s’han presentat dades estadístiques sobre l’activitat judicial del passat any i del primer trimestre de 2022. Pilar de l’Oliva, ha fet palesa en la necessitat de la renovació del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) . Per la seua banda, la fiscal superior de la Comunitat Valenciana, Teresa Gisbert, ha exposat dades de la fiscalia referents al 2021, incidint en l’augment dels delictes d’agressió sexual comeses per menors.

A l’acte, celebrat en la Ciutat de la Justícia de València, també han assistit, entre altres personalitats, la delegada del Govern en la Comunitat, Pilar Bernabé; la consellera de Justícia i Administracions Públiques, Gabriela Bravo; i la vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carmen Llombart.