El degà del ICAE es reuneix amb membres de la Conselleria de Justícia per a abordar la millora de l’assistència gratuïta

El passat 26 d’abril, el degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx (ICAE), Diego García, la presidenta de la Comissió del Torn d’Ofici del ICAE, Manuela Mogica Muñoz es van reunir amb el director general de Justícia de la Conselleria, José García i la seua subdirectora general, María Teresa Benedito, en la seu del ICAE.

L’objecte d’aquesta reunió va ser abordar diversos aspectes en relació al funcionament de l’Assistència Jurídica Gratuïta. Més concretament, en relació a la millora de l’assistència a les víctimes de violència i la implantació de l’oficina de JUSTIPROP i MEDIAPROP a la ciutat d’Elx.

En aquest sentit, el director general de Justícia va subratllar durant la reunió el compromís de la Conselleria quant a la millora de l’assistència gratuïta que es tradueix en l’increment de la partida pressupostària destinada a la subvenció de les actuacions del Torn d’Ofici.

Per la seua part el degà de l’advocacia d’Elx ha reivindicat la necessitat de modificar la ubicació del Servei d’Orientació Jurídica, posant de manifest la necessitat d’un espai més ampli per a aquest servei i per a les oficines col·legials, dotat dels mitjans necessaris per a garantir l’òptima prestació del servei.

D’aquesta manera, després de finalitzar la reunió, es va acordar convocar una reunió amb l’alcalde d’Elx, Carlos González, amb l’objectiu de materialitzar totes les propostes realitzades durant la trobada entre el ICAE i la Conselleria de Justícia, especialment la posada en marxa del JUSTIPROP i MEDIAPROP.