El Dret de Menors serà el tema central del pròxim curs del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici del CVCA

Els cursos d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzats pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA), continuen amb el seu programa d’activitats després de les primeres jornades celebrades en els Col·legis d’Advocats de Castelló, Elx i Alacant. En aquesta mateixa línia, dilluns que ve 5 de maig arrencarà el “Curs sobre Dret de Menors”, que acollirà l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Oriola (ICAO).

Aquesta primera sessió estarà moderada per la vicedegana del ICAO, María de la Mar García, i se centrarà en les ponències del lletrat de l’Administració de Justícia dels Jutjats de Menors núm. 1 d’Alacant, Pedro E Montserrat; i la seva homòloga en el Jutjat de Menors núm. 2 de la mateixa localitat, Amparo Alarcón. Els ponents abordaran els aspectes processals de la LORPM i l’executòria penal, amb especial esment a la refundició de mesures, respectivament.

Compost per un total de tres jornades, que es desenvoluparan fins al 7 de juliol, aquest curs, serà, igual que la resta dels previstos en el Cicle, de caràcter gratuït en estar subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. Les sessions es retransmetran de manera íntegrament en línia.

L’activitat formativa arrencarà el pròxim 5 de juliol a les 16.30 hores, i a la mateixa pot inscriure’s qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.

Si vols consultar el programa complet i fer la teva inscripció, pots accedir a través del següent enllaç:

CURS SOBRE DRET DE MENORS

Així mateix, pots accedir a tots els cursos programats consultant el nostre calendari formatiu:

Calendari formació CVCA