El ICA Alcoi analitzarà les qüestions clau sobre “Discapacitat i Dret” en un nou curs del Cicle d’especialització per al TO del CVCA

Els cursos d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzats pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) i subvencionats per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, reprenen la seua activitat després de l’aturada estiuenca. En aquest sentit, dilluns que ve 6 de setembre arrancarà el Curs sobre “Discapacitat i Dret” en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alcoi (ICA Alcoi), compost per un total de huit sessions.
Igual que la resta d’activitats formatives emmarcades en el programa, aquest curs serà impartit de manera íntegrament en línia, perquè puga ser seguit per tots els col·legiats i col·legiades que ho desitgen, prèvia inscripció en aquest. La primera sessió estarà centrada en l’anàlisi de “La convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat”, a través de la ponència del doctor en Dret per la Universitat de València i professor Titular de Filosofia del Dret de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, així com patró i comissari de Congressos de la Fundació Dret i Discapacitat, i director de la Càtedra de Discapacitat i Ocupabilitat TEMPE-APSA de la UMH, Antonio Luis Martínez. Les huit sessions previstes es desenvoluparan al llarg del mes de setembre.
L’activitat formativa donarà principi dilluns que ve a partir de les 16.30 hores, i a la mateixa pot inscriure’s de manera gratuïta qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.
Si vols consultar el programa complet i fer la teua inscripció, pots accedir a través del següent enllaç:
Així mateix, pots accedir a tots els cursos programats consultant el nostre calendari formatiu: