El ICA Alzira analitzarà les qüestions clau en matèria de Dret de Família en el pròxim curs del Cicle d’especialització per al TO del CVCA

El pròxim 7 d’octubre arrancarà un nou curs del Cicle d’especialització per al Torn d’Ofici, organitzat pel Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA) i subvencionat per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. En aquesta ocasió, es tracta del “Curs de Formació en matèria de Dret de Família”, que es desenvoluparà en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alzira, compost per un total de quatre sessions.
Com la resta de les accions s’impartirà de manera íntegrament en línia, perquè puga ser seguit per tots els col·legiats i col·legiades que ho desitgen, prèvia inscripció en aquest. La primera sessió serà inaugurada pel degà del ICA Alzira, Agustín Ferrer, i estarà centrada en dues ponències. La primera d’elles, sobre la ruptura de la convivència: separació personal i dissolució per divorci, serà a càrrec de l’advocat especialista en Dret de Família, José Soriano; i la segona, que serà impartida pel magistrat-jutge del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº2 de Sueca, Alberto Moral, tractarà les mesures de contingut personal en relació amb els fills i ús de l’habitatge familiar.
L’activitat formativa donarà principi dijous que ve 7 d’octubre a les 16.30 hores, i a la mateixa pot inscriure’s de manera gratuïta qualsevol advocat o advocada de la Comunitat Valenciana, adscrit o no en l’actualitat al Torn d’Ofici.
Si vols consultar el programa complet i fer la teua inscripció, pots accedir a través del següent enllaç:
Així mateix, pots accedir a tots els cursos programats consultant el nostre calendari formatiu: