El Ministeri de Justícia concedix la Creu de San Raimundo de Peñafort a l’expresident del CVCA, Antonio Esteban

Antonio Esteban serà condecorat amb la Creu Distingida de 2a Classe de l’Orde de San Raimundo de Peñafort. L’encarregat de sol·licitar tan alta distinció per al prestigiós advocat ha sigut l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, qui acaba de rebre la confirmació de la seua aprovació per part del Ministeri de Justícia. Així, doncs, la Divisió de Drets de Gràcia, dependent de Justícia, ha informat l’ICAV de la concessió de la Creu, amb motiu de l’Aniversari de la Proclamació de S.M. el Rei.

Antonio Esteban, va ser degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Castelló (ICACS) fins abril de 2019, moment en què va deixar el deganat per a prendre possessió del seu càrrec com a president del Consell Valencià de Col·legis d’Advocats (CVCA). Esteban, advocat amb una llarga trajectòria en l’exercici professional, ha sigut també conseller del Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE) , adscrit a la Comissió de Deontologia.

El Col·legi d’Advocats de València va demanar al Ministeri la concessió de la Creu de San Raimundo per a Antonio Esteban “per haver demostrat la seua voluntat de treballar en benefici dels ciutadans i de la professió, al llarg de la seua trajectòria professional i en els distints càrrecs de responsabilitat que ha ostentat en institucions representatives de l’Advocacia valenciana”, segons assenyala la degana de l’ICAV, Auxiliadora Borja.