El president del CVCA assistix als actes de la celebració anual de l’ICA Elx per la festivitat de Sant Raimundo de Peñafort

El president del Consell de Valencià de Col·legis d’Advocats, Juan José Tortajada, ha assistit a la celebració anual de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Elx, amb motiu de la festivitat de Sant Raimundo de Peñafort, patró dels lletrats.

EL Col·legi d’Advocats elxà ha anomenat col·legiat d’honor al jutge de la sala del Social del Tribunal Suprem, Antonio Sempere. El magistrat va prendre possessió del seu càrrec fa tres anys.

El ple del Consell General del Poder Judicial va anomenar jutge a Sempere Navarro per a ocupar la plaça de magistrat de la Sala del Social del Tribunal Suprem pel torn de juristes que va quedar vacant per la jubilació del també elxà Aurelio Desdentado Bonete. En un acte celebrat en la sala d’actes de l’ICA Elx i presidit pel seu degà Vicente Pascual, també s’ha celebrat la jura o promesa dels nous lletrats. A més s’han entregat pergamins commemoratius als companys que van complir les seues bodes de plata i or en l’exercici de la seua professió durant 2016.

0357-300x2000421-300x200

0323-300x2000311-300x200

L’acte central de les celebracions per Sant Raimundo de Peñafort ha culminat amb un sopar i una entrega de premis. Al llarg d’este mes, des d’ICA Elx s’han organitzat diferents activitats per a commemorar la festivitat del patró dels lletrats, com a tornejos esportius o una ruta senderista.