El Professor Martí recull el Premi d’Estudis Jurídics de la RAVJL amb un discurs emocionat

Els membres del Jurat de la III edició dels PEJU de l’Acadèmia han tornat a premiar un treball pel seu alt valor com a estudi jurídic i relació directa amb l’actualitat del moment, com és el cas de la monografia de Jaume Martí: “L’aplicació privada del dret de la competència. Sobre les particularitats de les accions de nul·litat i de danys i perjudicis”. Aquest estudi se centra en l’anàlisi d’un dret que s’està configurant en els Jutjats europeus, com és el dret de competència, i està composta per un total de 172 pàgines.

La presidenta de la RAVJL, Auxiliadora Borja, ha presidit l’acte, donant pas al president del Jurat, Miguel Guillot, qui s’ha encarregat de glossar els mèrits del premiat i presentar l’obra premiada. A continuació el secretari, Antonio *Sotillo, ha llegit l’acta per la qual s’efectuava la concessió del premi.

Jaume Martí ha tancat l’acte amb un discurs en el qual ha resumit la seua obra. Al final d’aquest, en un moment molt emocionant, ha dedicat unes paraules d’agraïment als seus companys, amics i sobretot als seus familiars, pares, esposa i fills, pel seu suport, al llarg de tota la seua carrera,

Jaume Martí és Doctor en Dret per la Universitat de València, on exerceix com a professor contractat en l’Àrea de Dret Mercantil, del departament del qual també ocupa la secretaria. Va obtindre el seu doctorat amb l’esment de “Tesi Europea”, en 2009. 

L’acte de lliurament del Premi d’Estudis Jurídics de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació ha tingut lloc aquest matí en la seu de la RAVJL, que es troba en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València. Al mateix han assistit diferents personalitats, així com membres de la *RAVJL, la vicedegana i el secretari de la Junta de Govern de l’ICAV i diversos diputats.